Всички фенове, които подкрепят националния отбор за мъже в зала „Арена Ботевград“ по време на домакинствата в квалификациите за Евробаскет 2017, ще имат шанс да си купят и билети за мача за Суперкупата на България.

Всеки билет за двубоя в зала „Универсиада“ на 9 октомври е шанс за спечелването на модерен мобилен телефон. Билетите са по 5 и 8 лева, а всички приходи отиват за благотворителност. Те ще бъдат добавени към останалите събрани средства за социалната кауза на партньора на Националната баскетболна лига VIVACOM – „Жълти стотинки”. Всички средства са за младежи, принудени да напуснат социалните домове при навършване на 18 години.

Зрителите, които закупят билети за финала за Суперкупата по баскетбол, ще участват и в томбола за 3 мобилни телефона. Всеки, купил пропуски за двубоя на 9 октомври по време на срещите на националите със Словения, Косово и Украйна, ще има шанс да спечели телефон Huawei P9 Lite  плюс смарт гривна Huawei Color Brand A1.

Големите награди ще бъдат изтеглени в зала „Арена Ботевград” на полувремето на третото ни домакинство от евроквалификациите срещу Украйна на 10 септември по серийния номер на билета.

Всички, закупили билети за Суперкупата по време на мачовете на националите, ще получат и гривни за социалната кауза, която подкрепят. А за тези, взели пропуски от 8 лева ще има и мини баскетболна топка с автографи на националите.

Билетите за мача за Суперкупата на България по баскетбол вече са в продажба и онлайн. Можете да ги откриете и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна.