Повод за почерпка имат днес в лагера на българския национален отбор по баскетбол, тъй като кондиционният специалист Аврам Ковалски празнува 49-я си рожден ден. Израелецът, който от години работи рамо до рамо със старши треньора на мъжкия ни тим Пини Гершон, посреща празника в компанията на колегите си от българския щаб и родните баскетболисти, които водят подготовка за предстоящите евроквалификации. Колоритният наставник, участвал на девет Файнъл Фор-а на Европа, тази година прие предизвикателството да помогне на държавната ни селекция заедно с Гершон да стигне до Европейското в Полша през 2009-та.

Екипът на Гонг също поздравява Ави Ковалски с пожелания да изпълни целите си с националния ни отбор и да намери само добри приятели в България!

Специалистът, който се оказа голям фен на волейболист Номер 1 на Европа Матей Казийски пък получи импровизиран подарък от Гонг още преди рождения си ден. Асистентът на Пини зарадва близък приятел в родината си Израел с оригинален екип на Казийски със специалното съдействие на баща му.