Топ моделът Елен Линдес, половинка на голямата звезда на баскетболния Реал Мадрид Руди Фернандес, отново изгря на корицата на луксозното испанско списание DT. Елен е една от любимките на списанието, и една от красавиците, които най-често се ползват с честта да бъдат момичета от корицата.

Госпожица Линдес е лицето на майския брой на DT, а в страниците му тя разказва колко е отдадена на моделската си кариера. „Гордея се с постигнатото от себе си,“ споделя Елен.

Някогашната Мис Испания вече не мисли за тази титла. „Това е етикет, който не можеш да носиш вечно. Минава една година, и това е, приключва. Аз съм модел,“ обяснява хубавицата.

Тя разказва и за връзката си с Руди: „Признавам си, че се разтапям, когато го гледам да играе.“

„Бих отишла с него навсякъде. Ако догодина ми каже, че отива да играе в Китай, няма проблем, отиваме,“ добави Елен. „Аз съм хамелеон, и обичам да се адаптирам към всякакви ситуации.“

Сигурно е тогава, че Елен ще е едно от бижутата по трибуните в Лондон, по време на предстоящата само след десетина дни Финална четворка на Евролигата, където са Реал Мадрид и Руди.

За снимките си за DT, Елен Линдес ги вижда, и се радва сама на себе си: „Мисля, че съм секси, но едновременно с това и сладка.“ ВИЖТЕ Я И ВИЕ!