Баскетболният Левски гостува довечера в Косово на Сигал Прищина в Балканската лига. Двубоят е от 18.30 часа българско време и ще определи, дали родният вицешампион ще влезе директно във Финалната четворка на регионалната надпревара или ще играе четвъртфинални плейофи.

„Мисля, че сме добре подготвени. Разбира се имаме проблем, заради липсата на Джумейн Джоунс, който е важен играч за нас. Той е в Косово, но няма да можем да го използваме, защото прекара вирус и това му се отрази“, сподели треньорът на Левски Тити Папазов пред официалния сайт на турнира.

„Двата тима показаха хубави неща през сезона и най-вероятно това е финал преди финала. Не помня, дали в предишните сезони на Балканската лига е имало такъв решаващ двубой. Нашият тим обаче е най-добрият в първенство, а за нас е по-добре да се класираме за Файнъл Фор още сега. Още веднъж ще кажа, че това е най-силният ни състав, който сме правили“, добави още Тити, а по повод добрия си приятел Марин Докузовски, който е начело на Сигал Прищина, заяви:

„Марин Докузовски бе част от моя най-голям успех като треньор през годините. Научил съм доста от него, а може би и той малко от мен. Мисля, че отборът, който заслужава повече победата, ще я постигне.“