„Много важна и ценна победа за Левски. Първо искам да благодаря на моя щаб, защото добрата игра на отбора и това, което показахме като облик е тяхна заслуга. Благодаря на всички фенове в залата, защото се надявам, че един от пътищата, чрез които Левски ще бъде спасен е чрез своята публика. Такава сърцата игра на Левски ще върне хората в залата”, заяви старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов след победата на тима над сръбския Мега Визура в Адриатическата лига. „Ние разчитаме на всеки продаден билет и се надявам на следващото домакинство залата да е пълна. Левски е в тежка ситуация, но е клуб с велико име и публика и не се съмнявам, че ще се справим. Благодаря и на момчетата, които показаха много висок морал още в началото на сезона и че имат доверие в мен. Смятам, че ще намерим решение. Това тяхно поведение ме задължава максимално”, добави още Тити.

„Изиграхме едно много добро първо полувреме, особено в нападение. Имам съмнение, че след слабите ни 15 минути в Белград, това се е отразило на нашия съперник. Това е един много силен отбор, който у дома ще е много неудобен противник. Там са събрани някои от най-добрите млади сръбски играчи”, сподели още треньорът на „сините” и продължи:

„Радвам се, че при кризата, която настъпи, се справихме. Брандън не е в най-доброто си физическо състояние. Присъствието му на терена и неговата стабилност дава спокойствие. Дори за момент не се съмнявам в потенциала на този отбор. Пред мен стои въпросът да намерим решение за финансовото състояние на този отбор. Адриатическата лига ни помага много и заради това, че сплотява отбора. Победата в този момент е изключително ценна и необходима, за да сме като здрав юмрук, да посрещнем трудностите и да ги преодолеем. Имахме доста проблеми с контузии и това не дава възможност отборът да е в най-доброто си състояние.”

„В България вечно говорим как да изградим нещо, но е крайно време да не допуснем нещо изградено да не бъде разрушено. Този отбор представя България в един много класен турнир, като Адриатическата лига и това може да донесе положителни неща за българския баскетбол. Докато не оправдая доверието на моите играчи, няма да спра да се боря”, коментира още Тити Папазов и благодари на треньора на футболния Левски Георги Иванов, че направи възможно посещението на футболистите на клуба на баскетболния мач на Левски.

„Благодаря на Гонзо, защото присъствието на футболния отбор показва силата на Левски. Благодаря, защото промени програмата, а това показва колко голям човек е”, каза Папазов.