В навечерието на сблъсъка между Цървена звезда и ЦСКА Москва от поредния кръг на баскетболната Евролига, сръбската звезда на ЦСКА Милош Теодосич коментира отношението на феновете на Цървена звезда към него.

Теодосич не крие пристрастията си именно към тима на Цървена звезда в Сърбия, но въпреки това бе освиркан при последното си посещение в Белград с екипа на ЦСКА Москва.

Сръбският национал направи интересно изказване по този повод.

„И сам себе си бих освиркал, ако бях на трибуните с агитката. Не съм се сърдил на това тогава, сигурно и сега няма да се разсърдя, каквото и да се случи. Да бъда честен, ако бях на трибуните, сигурно първи щях да освирквам всеки противников състезател“, сподели Милош Теодосич.

Баскетболистът, който е капитан на националния тим на Сърбия заяви още, че му е най-трудно да играе срещу клуба, който обича.

„Моите фенски пристрастия са ясни и заради това тези моменти не са лесни за мен. Но със сигурност това няма да се отрази на играта ми. Преди всичко съм професионалист, а след това фен“, каза Милош Теодосич.

Гардът не вижда своя ЦСКА като фаворит в утрешния сблъсък в Белградска арена. „В баскетбола винаги има изненади, а в това сме се убеждавали много пъти. Баскетболистите на Цървена звезда ще се подготвят добре и очаквам да са пределно мотивирани“, сподели още Теодосич.