"Победата си е победа. Този път знаехме как да затворим мача. Във важните моменти, когато напрежението беше върху нас, знаехме как да затворим мача. Трябва да поправим много неща. Да сме по-уверени. Опитахме се да им напомним, че всеки мач е нов и всичко може да се случи. Мисля, че играхме добре защита. Колкото до стрелбата, просто понякога не се получава", заяви старши треньорът на Лукойл Академик Шарон Друкер след победата със 73:70 точки над Динамо Тбилиси в първия кръг от груповата фаза на турнира за Купата на ФИБА Европа.

Попитан какви са промените, които трябва да бъдат направени, Друкер отговори: "Това ще остане за нас. Знам какво трябва да направим. Говорих с генералния мениджър и може да направим някои промени."

А дали става дума за нови играчи, треньорът заяви: "Може би."

Колкото до това дали някои от настоящите състезатели на тима може да загубят мястото си, Шарон Друкер коментира: "Не, в момента не. Това е отборът и опитваме да правим всичко, за да победим."

"Когато си в баскетбола, трябва да се справяш с напрежението. Това е част от играта. Момчетата трябва да знаят какво е да играеш в голям отбор", завърши старши треньорът на Лукойл Академик.