Феновете на Левски призоваха за пълна зала в събота (15 ноември), когато баскетболният шампион посреща сръбския гранд Партизан в мач от шести кръг на Адриатическата лига. Двубоят ще се състои от 19:00 часа в столичната зала „Универсиада“.

Ето призива на Фонд „Сектор Б“ без редакция:

„Другата събота едни истински шампиони и мъже с характер, които нямат нито парите, нито известността на футболните лигочи, ще защитават честта на Левски София в един адски труден момент срещу един изключително тежък и особен за нас противник. Тежък заради безспорните преимуществени качества, особен и неприятен за нас заради своето име.

Сигурни сме, че мъжете на Тити ще излязат, за да играят на върха на силите си и да се опитат да победят. Защото така правят мъжете. А в битката, каквото сабя покаже...

Наш дълг е да изпълним до последното място зала „Универсиада“ и да подкрепим шампиона на България.

Някои хора правят всичко по силите си, за да ни откажат от Левски София. Проклети да са, те ще отговарят един ден за делата си пред Бога. Ние няма да се откажем, нито предадем.

Всички в „Универсиада“ срещу Партизан! Имате 1 седмица да направите своите планове и избори. Ако изборът и планът ви е Левски, значи още веднъж ще застанем рамо до рамо в борбата. И така всеки път докато не я спечелим завинаги!

Ад да настане, глас да не остане! Само Левски докрай!“ /БГНЕС