„Играхме различно в сравнение с предишните два мача. Всеки път се чувствам отлично в Нокиа Арена, защото хората тук разбират от баскетбол и се надявам скоро пак да се върна”, заяви старши треньорът на Панатинайкос Желко Обрадович след четвъртия мач от серията с Макаби Тел Авив, в който „зелените” изравниха до 2-2.

„Има хора, които бяха забравили, че Панатинайкос е европейски шампион. Някои ни бяха прежалили. Беше поредния тежък мач. Мисля, че случилото се е задоволило много хора в Европа, които искат да гледат още един мач от серията”, коментира още Обрадович.

Треньорът на Макаби Тел Авив Дейвид Блат пък каза, че съставът му е играл добре в защита, но не е показал най-доброто, на което е способен в този мач. „В Атина ни чака един от най-трудните двубои в историята на клуба. Атмосферата там ще е като тук, но залата там събира двойно повече хора”, заяви Блат.

Плеймейкърът на Макаби Йогев Охайон коментира: „За разлика от нас, те бяха агресивни от самото начало. Сега ни предстои пети мач, а ние доказахме, че можем да победим там и ще сме готови. Треньорският щаб ще ни подготви по най-добрия начин и съм уверен, че ще се представим добре в Атина.”