„Ако кажа, че резултатът не ме интересува няма да звучи сериозно. Последната ни контрола, а това, което видях въобще не ми хареса. Знам колко много работа имаме да свършим, а сега разбирам, че не сме стигнали почти до никъде за жалост“, заяви старши треньорът на баскетболния ни шампион Тони Дечев след поражението от Газиантеп в контрола с 67:82 точки.

Тимът се готви за участието си във втория квалификационен кръг на Шампионската лига на ФИБА Европа и все още очаква името на своя съперник. Срещите са на 4-и и 6-и октомври, като „студентите“ първо ще са домакини в зала „Универсиада“ в София.

„Единствената ми надежда е, че сме имали много тежки тренировки. Отборът не би трябвало да изглежда така, когато е по-свеж и по-концентриран“, каза още Дечев и добави:

„Интересува ме само нашият тим и в момента още не мисля за противниците. Отборът е събран преди една седмица и ние трябва да проявим търпение и разбиране към тези момчета. Убеден съм, че те не са толкова слаби, колкото изглеждаха днес в хода на мача.“