Левски пусна рано-рано в продажба билетите за мача с Партизан, който е в събота, от 19 часа. Те са с цена от 5 лева, и могат да бъдат намерени както онлайн на ticketpro.bg, така и в мрежата на този разпространител, и във фен магазините на Левски на бул. "Тодор Александров" и стадион "Георги Аспарухов".

Билети за баскетболни срещи рядко се продават извън деня на мача, но сега интересът към двубоя между Левски и Партизан от Адриатическата лига е огромен, затова клубът взе бързи мерки да избегне дълги опашки пред "Универсиада" в събота.

"Сините" продължават да продават и абонаментни карти за всички срещи от АБА Лига, като те вече са с по-ниска цена от 30 лева.

Левски подготви и специална тениска за мача, като парите от нея отиват директно за подпомагането на отбора. Тя ще е с цена от 29 лева, а в пакет с абонаментната карта двете заедно ще са само 50.

Новата тениска на Левски

източник: levskibasket.com

Левски вече прави всичко по силите си, за да направи мача приятно удоволствие за всички, и затова приканва всички привърженици да се ориентират по-рано в залата, като поне час преди началния съдийски сигнал заемат местата си.

"Сините" отправиха и специална молба към феновете, да се въздържат от обидни възгласи на етническа и расова основа, тъй като вече имаха предупреждение след мача с Мега Визура. Глобите за подобни изяви стигат до 5000 евро - сума, непосилна в момента за и без това борещия се за оцеляване Левски.