Капитанът на баскетболния Левски Павел Иванов отправи специално послание до феновете, които подкрепяха отбора в последните му два мача от Адриатическата лига срещу Солнок и Задар.

Павел реагира емоционално на празните трибуни на дербито с Балкан в Националната лига, и феновете му отвърнаха подобаващо, като се върнаха в залата и не оставиха Левски сам в най-трудните му мигове. В срещите със Солнок и Задар подкрепата от трибуните върна вярата на всички в клуба в бъдещето на отбора, пише официалният сайт на клуба.

Ето и посланието на нашия капитан към всички сини фенове:
“Искам да благодаря на всички хора , които бяха в зала Универсиада в последните ни два мача и подкрепяха Левски до край. Като човек, който трудно приема загубите, днес с подкрепата на синята публика се почувствах като ПОБЕДИТЕЛ. Надявам се да бъдете заедно с нас и за напред, за да покажем на цяла България, че си заслужава да ни има.”

На Левски му предстои гостуване в Словения на Крка Ново место на 25-и януари, а на 27-и януари тимът приема Спартак Плевен в мач от вътрешното първенство. На 31-и “сините“ са домакин на Цедевита в Адриатическата лига.