Раздираният от проблеми баскетболен тим на Левски показа завиден дух и се бори мъжки срещу далеч по-силния отбор на Задар в Адриатическата лига. Момчетата на Тити Папазов отстъпиха със 72:80 на фаворитите от Хърватия, но заслужават единствено похвали за играта си. 

На почивката те дори водеха със седем точки, но в третата част очаквано баскетболистите на Задар взеха нещата в свои ръце и в крайна сметка взеха победата, въпреки коравия отпор на "сините". 

Младият отбор на българския шампион, в който нямаше нито един чужденец, игра вдъхновено и през първата част не позволи на съперника си да се откъсне. А в един момент поведе с три точки при 14:11. В крайна сметка първите 10 минути приключиха при резултат 23:21 за хърватите. 

През втората четвърт, окриляни и от гласовитата си агитка, левскарите направо полетяха. В един момент те дори поведоха с 10 точки при 35:25, а във втората половина на частта дръпнаха дори с 14 аванс. 

До почивката обаче играчите на Задар наваксаха част от изоставането си и тя дойде при седем точки в повече за Левски - 47:40. Но след подновяването на играта след голямата пауза хърватите се развихриха. 

Те позволиха на "сините" да реализират само пет точки в третата четвърт, а от своя стана нанизаха 22. Този аванс от 10 точки, който натрупаха до края ѝ им позволи да изиграят спокойно последната част, в която все пак българските шампиони не се предадоха и до последно е бориха за честта си, завършвайки при 72:80 в полза на гостите от Хърватия. 

Така Левски записа 17-та си загуба от 18 мача в Адриатическата лига и остава твърдо на дъното на класирането. Задар пък е в горната половина с актив от девет победи и девет загуби.