Ръководството на ЦСКА Москва реши да помогне на привържениците на клуба, които искат да подкрепят отбора на Финалната четворка на Евролигата, която тази година се провежда в Мадрид. Клубът ще поеме част от разходите на феновете за пътя до Испания.

За привържениците, които вече са платили своята екскурзия, също има компенсация от ЦСКА, и феновете ще получат част от парите си обратно, когато получават билетите си за мачовете на „армейците”.

„Искаме да видим и да чуем нашите фенове в Мадрид, да ни подкрепят, затова решихме да поемем част от тяхното пътуване. Надяваме се, че така много повече от тях ще могат да си позволят да ни придружат, тъй като към момента доста от привържениците ни нямаха финансови възможности да го направят. За нас е важно да има фенове в червено-сини цветове на трибуните, тяхната подкрепа може да се окаже решаваща. Срокът за записване за екскурзията е удължен до 23 април, така че всички, които желаят да се възползват от нашето предложение, могат да го сторят,” заявиха от пресслужбата на ЦСКА.

Най-евтиното организирано пътуване от Москва до Мадрид е 219 евро, а най-скъпото – над 1000 евро.

На 2 май ЦСКА Москва играе полуфинал срещу ТАУ Керамика. В другия полуфинал се срещат Макаби Тел Авив и Монтепаски Сиена.