Звездата на баскетболния Левски от миналия сезон Маркъс Хол ще играе в Италия през следващия сезон. Гардът подписа с втородивизионния Казале, заедно с още двама свои сънародници – Джариъс Джаксън и Дейвис Чиоти. Договорите и на тримата са за по две години.

Маркъс Хол бе топ реализатор на Левски за изминалия сезон, като остави много добри впечатления с изявите си за „сините”. Той лекуваше лека травма, която не му позволи да вземе участие в Лятната лига на НБА. Хол имаше възможност да тренира с тима от Лигата на извънземните Хюстън Рокетс, но нямаше сигурност, че ще му бъде предложен контракт. По тази причина той предпочете да се завърне в Европа и да продължи кариерата си в Италия.

През зимната пауза интерес към Маркъс Хол имаше от гранда Динамо Москва, но сериозните финансови проблеми на руснаците не позволяват привличането на скъпи попълнения. Купуването на трима американски състезатели със сигурност означават, че тимът на Казале ще се бори за промоция в елитната дивизия. През миналия сезон Казале завърши на четвърто място.