Бразилия се радва на най-популярните фенове до момента, на срещите си от група В на Световното първенство по баскетбол. Двубоите на Селесао в Истанбул водят в зала „Абди Ипекчи” най-различни знаменитости. На втората среща на Бразилия от турнира на трибуните седна супермоделът Алесандра Амброзио. Дългокраката хубавица е на снимки в Турция, и не пропусна възможността да повика за своите сънародници. Те обаче не я зарадваха с победа, и отстъпиха на САЩ в драматичен двубой.

Не по-малко разочарован остана и футболистът на Галатасарай, и самият той бразилски национал Елано Блумер. Екс-съотборникът на Мартин Петров и Валери Божинов в Манчестър Сити изгледа мача между Селесао и Словения, отново загубен от Бразилия. Елано не показа много емоции по време на срещата, но въпреки всичко си личеше, че не е много доволен от представянето на сънародниците си, които със сигурност играха по-добре срещу САЩ.

Бразилия все пак ще продължи на осминафинал на Мондиал 2010 и ще има възможност да се реваншира на останалите популярни личности, седнали на трибуните, за да ги подкрепят.

Четете новините от Световното първенство по баскетбол със съдействието на bwin.