Белоруската баскетболистка Татяна Троина лесно би могла да бъде модел навсякъде по света. Макар да си изкарва прехраната с оранжевата топка, русото изкушение често получава най-различни предложения за ревюта и снимки. Националната състезателка най-после се поддала на офертите да свали своите дрехи пред камерата, като го стори в еротична сесия на латвийската фотографка Татяна Власова.

Татяна Троина разказа много интересни неща за себе си в белоруския вестник „Пресбол”, като например, че любимият й град в света е Венеция. Тя играе за израелски клуб вече трети сезон, но не се страхува от честите военни действия в онази област.

Татяна си мечтае за BMW, шеста серия, тъй като това е любимата й марка автомобили.

„Бог засега е добър с мен, не съм имала тежки травми,” казва Троина. „Най ми е неприятно да играя срещу французойки, те не играят баскетбол, а някакъв вид борба,” споделя блондинката.

Тя не спестява истината. На въпрос кой белоруски национален отбор най-скоро има шанс да стане световен шампион – футболен, хокеен или баскетболен, Таня казва през смях: „Никой. Най-вече не футболния…”

„И аз имам комплекси, нищо, че хората казват, че съм красива,” добавя весело Троина. „В момента, ако ме питате, не бих се съгласила да се снимам за Playboy, но никога не се знае…”

Татяна си пада по грубата мъжка красота. „Не ми харесват „хубавците”. Ето например Кристиано Роналдо е бонбон, но Зинедин Зидан и Тео Папалукас ми харесват повече,” признава тя. А любимият й приказен герой се казва Питър Пан…