По време на едно от най-големите вътрешни дербита на Балканите, това между сръбските Цървена звезда и Партизан може да се види всичко. Този път в баскетболен вариант, Партизан победи за първи път през сезона Цървена звезда със 77:67 точки в мач от сръбската лига.

В последната четвъртина двубоят бе прекъснат за няколко минути, заради спречкване между играчите и се наложи те да бъдат разтървавани. Треньорът на Партизан Душко Вуйошевич също влезе на терена, за да усмири играчите си, но се оказа под обстрела не просто на обичайните обиди от страна на феновете на Цървена звезда, но и на представител на медиите.

Докато говореше на състезателите, Вуйошевич бе ударен от полетяла към него топка от трибуните. Източникът се оказа не друг, а журналист, при това главен редактор на сериозно местно издание. Наложи се чак хора от ръководството на домакините в тази среща Цървена звезда да усмиряват Александър Йованович, който очевидно присъствал на мача не като журналист, а като фен, и да му обясняват, че действията му са извън границите на нормалното.