Бившият капитан на националния отбор на България Филип Виденов и още един национал от Берое - Александър Янев попаднаха в съставите за баскетболния Мач на звездите в Ботевград. 

Крилото от Варна е включен в състава заедно с двама чужденци от Левски Лукойл и Рилски Спортист - Омари Гудул и Шелдън Джитър. Гудул е специален избор на организаторите, макар този сезон да няма достатъчно игрово време в България. Той обаче е Най-Полезен Играч в Мача на звездите 2017.

Ясни са и двамата треньори, които ще водят отборите в тазгодишното 15-то издание на двубоя - наставникът на Балкан Небойша Видич и носителят на Купата с Рилски Спортист Людмил Хаджисотиров.

Вече е активно пък гласуването за капитани на двата отбора. Феновете могат да изберат лидерите на страницата на мероприятието - www.all-star.bg.

Всички 24 имена са пуснати по азбучен ред, а баскетболните привърженици ще трябва да подберат едновременно две от тях. Гласуването ще трае 5 дни, а на специална пресконференция на 4.4.2018 година капитаните ще играят на старата българска игра "Настъпванка", за да изберат отборите си.

На същата пресконференция, баскетболните любители ще научат още две неща - имената на двата отбора, плюс водещия на събитието, който пристига специално за 100% Power Мача на звездите от обитанията на Дядо Коледа - Северния полярен кръг.

В продажба са и билетите за двубоя. Могат да бъдат намерени онлайн в мрежата на Ивентим на цена от 5 лв. като последната седмица преди събитието цената ще бъде 7 лв.