Българският гард Мартин Ангелов изигра пореден добър мач за университета си Стоктън Осприс. В един много оспорван дерби мач те успяха да се наложат у дома над Монтклеър Стейт с 93-86 и затвърдиха второто място в конференцията си. Активът на тима е вече 19 победи и само 2 загуби като в своята конференция те са 13-2. Съперникът от Монтклеър Стейт остава на третата позиция към момента с актив от 12-3. Лидер в класирането е състава на Роуън Колидж. С победата Стоктън почти си гарантира второто място за плейофите в конференцията.
 
Ангелов завърши със 16 точки, 4 борби и 2 асистенции за 24 минути игра. Той също бе точен на 4 пъти от зоната за три точки.
 
Първото полувреме премина през доста обрати, а в края му Стоктън взе преднина от една точка – 45-44. През второто гонитбата продължи до момента, в който Стоктън успя да се откъсне благодарение на добрата игра в защита и отлично нападение. Българинът бе в основата на натрупаната разлика от 16 точки (76-60) при оставащи малко над 7 минути до края на двубоя. Ангелов вкара 3 последователни тройки за общо 11 точки в тази част от двубоя. Отам до края гостите направиха опит да се върнат в срещата, но усилията им стигнаха само за почетна загуба. Краен резултат 93-87 в полза на  Стоктън.
 
Следващият мач на българина с неговия тим ще бъде срещу Ню Джърси Колидж в сряда, 8 февруари. До края на редовния сезон остават 3 мача и след това предстоят плейофи в конференцията.