Българинът Александър Везенков бе топреализатор за Олимпиакос при победата над Панатинайкос в първата среща от финала в гръцкото баскетболно първенство, а веднага след мача заяви, че все още нищо не е решено.

"Историята е показала, че преди серията да е приключила нищо няма значение. Нито статистиката, нито моментната ситуация. Влязохме в мача концентрирани, но напоследък не успяваме да увеличим разликата. Същото се случи и срещу Фенербахче. Резултатът в момента е само 1:0", коментира Везенков пред гръцкото издание superbasket.gr.

"Панатинайкос има отличен отбор и треньор. Никой не е казал, че ще бъде лесно. Те играят защита подобна на тази на Фенербахче с един човек върху мен през цялото време. Но все пак поведохаме. Знаем, че в залата на Панатинайкос ще бъде трудно, но ние ще видим какво сме сгрешили и ще сме още по-концентрирани", добави българският национал.

"Като цяло играхме добре в нападение за три част. В защита направихме някои грешки, така че трябва да работим върху това", каза още Александър Везенков. /БТА