Александър Везенков продължава победната си серия в БФБ е-баскет лигата. Крилото на мъжкия национален отбор на България и на гръцкия Олимпиакос записа седми успех, след като победи Микс със 117:90.

"Все още не искам да мисля напред в надпреварата. Все пак очаквам много интересни двубои, най-вече в Шампионската фаза, където ще са най-добрите 16. Надявам се и моят отбор да е един финалистите. Но за тази цел, трябва първо и да се спечелят плейофите на дивизията. Поздравявам днешния ми съперник, който доста ме изненада през първото полувреме, завършило 54:54", коментира най-добрият баскетболист на България в чужбина за последните три сезона. В Дивизия 1 в интересен и оспорван мач Джарел Райшел загуби с Рилски спортист от Джедай Мастърс с 59:66. Това беше второто негово поражение от началото на БФБ е Баскет Лигата. Двубоите може да бъдат гледани и на запис в YouTube канала "eSports Bulgaria".

От 19:00 часа днес Стоян Димитров със Шампион 2006 ще играе срещу националката от Септември 97 Константина Какогиани със Славия.