Един от най-добрите европейски баскетболисти и капитан на сръбския национален тим Милош Теодосич приговори за предстоящата си сватба с актрисата Йелисавета Орашанин.

Гардът на ЦСКА Москва старателно пази личния си живот от медийното внимание, но разкри, че му предстои сватба през лятото.

Поредната майстория на Теодосич с марка "ЦСКА"

„Обичам победите, обичам трофеите, а играя в голям отбор, който е свикнал с високите цели. Затова е логично да очаквам с нетърпение финалите на Евролигата”, коментира Милош Теодосич, чийто ЦСКА Москва е сред участниците във Финалната четворка на турнира в Истанбул.

Тръпка на Теодосич все още привлича вниманието

„Вярвам, че ако сме здрави през лятото ще се съберем в най-добрия състав на националния тим за Европейското първенство”, добави още Теодосич, а по повод предстоящото за него през лятото, каза:

„Знам какво пишат медиите. Всички са наясно с решението ми да не говоря за личния си живот. Това е мнението и на Йелисавета. Разбирам обаче техния интерес. Искам да прекъсна всякакви спекулации и ще каза, че е истината, че това лято ни предстои сватба. Разбира се, че сме щастливи от това.”