Тя си „играе“ с идеята да възстанови връзката си с бившия си Тристан Томпсън. Екс НБА тръпката на Клоуи Кардашиян не успя да разсее тези слухове, оставяйки флиртуващ коментар под една от последните ѝ секси снимки.

Баскетболистът, който два пъти изневери на зашеметяващата риалити звезда определено все още таи чувства към нея, като на няколко пъти се опити да се върне обратно в обятията ѝ.

Блондинката изглеждаше перфектно на снимката със секси изрязано бюстие, което подчертаваше формите ѝ, прибрана коса на конска опашка, широк панталон с висока талия и куп бижута. 

Последователите ѝ в социалната мрежа Инстаграм започнаха да подхвърлят закачюливи коментари за Тристън Томпсън, като пишат, че са сигурни, че двамата отново са заедно, но крият връзката си. 

Някои от феновете на риалити звездата обаче не бяха особено щастливи от този факт и я посъветваха да не се връща обратно при играча. 

Двамата се разделиха през февруари, след като Кардашиян разбра, че баскетболистът ѝ е изневерил на домашно парти в Ел Ей.

Този беше вторият път, когато Томпсън изневерява, като първият е точно преди двойката да посрещне дъщеря си Тру през април 2018 г.

Тристан Томпсън

източник: Gulliver/GettyImages