Зеленооката красавица Симона Димитрова, която стана любимка на феновете на баскетбола в България още с първото си появяване на терена пропътува маршрута София - Варна - София за един ден да дари отбора по баскетбол в инвалидни колички с анцузи и тениски, предоставени от спортен гигант.

Като практикуваща атлетка Симона има над 40 престижни титли, а сега е професионален фитнес инструктор, които изготвя индивидуални програми за изваяно женско тяло и хранителни режими.

Освен с красиво лице и перфектно тяло Мис "Национален отбор по баскетбол" впечатлява и с доброто си сърце.

Ето какво сподели тя: 
"За мен е голяма чест да нося титлата "Мис Национален отбор по баскетбол". Зад тази титла се криe много социална работа и подкрепа на спорта, която е и съществената разлика между дейностите на други победителки в конкурси за красота и победителките в "Мис Нациоанлен отбор". Лично аз предпочитам да не се показвам прекалено много в публичното пространство. Не обичам да се натрапвам. Баскетболът е любимия ми спорт и ако не бях станала лекоатлетка сигурно щях да съм баскетболистка. Не знам дали щях да имам успех, тъй като не съм много висока, но не се знае...

За мен беше чест да се запозная с отбора по баскетбол в инвалидни колички гр. Варна. На последния международен турнир по баскетбол в инвалидни колички варненци се класираха трети. Свалям им шапка!" 

Заедно със своите "колежки" по титла съответно Мис "Национален отбор по волейбол " и Мис "Национален отбор по футбол" Симона ще бъде водеща на конкурса "Мис НСА" 2014 в понеделник ( 24.11.2014г.) в Зимния дворец в Студентски град.