Окончателно стана ясен съставът на ЦСКА за двубоя срещу ветераните на Левски, с който ще се открие ремонтираната баскетболна зала „Румен Пейчев” на стадион Българска армия. Мачът е в неделя (20 януари) от 17 часа, а час по-рано ще бъде и официалното откриване. В звездната селекция на треньора Петко Маринов личат имената на баскетболисти, които имат общо над 50 титли на България и поне още толкова купи на страната.

Всички състезатели ще играят с номерата, с които играеха през спортната си кариера. С номер 4 ще е Росен Барчовски, № 5 Георги Глушков, №8 Спас Натов, №10 Иван Ценов и Георги Давидов, №11 Росен Геков, №12 Даниел Димитров и Валентин Цветков, №13 Милко Арабаджийски, Станислав Станков и Здравко Димитров, №14 Роберт Гергов и с №15 Любомир Амиорков и Васил Стоянов. В последния момент стана ясно, че директорът на сдружението 3х3 към ФИБА Коста Илиев няма да може да пристигне от Женева заради служебни ангажименти.

Междувременно се разбра, че още един съдия освен Артеник Арабаджиан и Ангел Иванов, ще бъде поканен, но неговото име ще бъде запазено в тайна до последния момент.

Интересът към мача е огромен и допълнително ще бъде съобщено какъв ще бъде пропусквателния режим.