Специализираният баскетболен сайт Bulgarianbasket.com вече има нова визия и ново съдържание, с които се нареди сред най-професионалните продукти в тази област не само в Европа, но и в света.

Bulgarianbasket.com вече има и българска версия и става още по-достъпен за широката аудитория. Освен новото „лице”, сайтът може да се похвали и с ред уникални компоненти: следене на мачове на живо, чат между феновете на баскетбола точно където ще могат да ги следят, календар, специални секции за подрастващите и раздробена статистика от всички мачове за жени и мъже както в България, така и в Европа.

Bulgarianbasket.com получи специално признание от селекционера на българския национален отбор по баскетбол – мъже – Константин Папазов. Той изрази притеснение, че българският баскетбол става „отворена книга” за целия свят.

Това е и целта на Bulgarianbasket.com - да вкара баскетбола до най-малки детайли в дома на всеки любител и професионалист.

Благодарение на специални секции, в Bulgarianbasket.com всеки потребител може сам да извършва сравнения между отделни играчи и отбори, както и да намери скаутинг за тимове в България и Европа.

Баскетболни уроци, реферски кът, мнението на експертите и дневника на Кремена са сред останалите изненади, подготвени от амбициозния екип на Bulgarianbasket.com.

Новината е една – уникален за България, едно от челните места в Европа и света сайт, посветен само и единствено на баскетбола, вече съществува - Bulgarianbasket.com!