Градът на университетския отбор Канзас Стейт Клент Стюърт съчета по възможно най-добрия начин две големи събития в своя живот. Преди последния мач на своя тим Стюърт получи почести от публиката и съотборниците си, тъй като тази година се дипломира. Веднага след това той се обърна към приятелката си, която стоеше до него, падна на колене и й предложи брак. Изумената Стефани Харуел каза „Да” през сълзи от радост под аплодисментите на 13000 души.

Не е ясно обаче колко души са били наясно с идеята на Стюърт, тъй като веднага от трибуните бяха размахани плакати с надписи „Поздравления, Клент и Стеф”. Впоследствие стана ясно, че той е поискал съгласието на бащата на Стефани, преди да обяви публично намеренията си и освен това е споделил идеята със своя треньор Франк Мартин.

„Беше страхотно. Бях възхитена. Невероятна изненада,” каза студентката по математика пред ТВ шоу на сутринта след годежа. „Това бе невероятно място да се случи, тъй като всички много обичат Клент, така че залата беше подходяща. БЕше чудесно, хареса ми.”

Самият Клент сподели: „Тя нямаше представа. Аз казах на няколко нейни приятели, както и на моите най-добри, и на семействата ни, това е. Но всички пазиха тайна и се получи добре.”

Клент и Стефани са заедно от първия ден на първата година в колежа. „Седнахме заедно в първия си час, започнахме да се прибираме заедно и оттогава почти не сме се разделяли,” разкара щастливата госпожица Харуел. Двамата планират сватбата за следващото лято.

Младият баскетболист, чиято майка почина миналия месец, отпразнува годежа си с победа на своя Канзас Стейт със 78:72 над Колорадо.

Вижте романтичното предложение.