„Важното е, че нашият тим победи и според мен преди плейофите нещата са ясни”, заяви капитанът на ЛукОйл Академик Тодор Стойков след успеха на шампионите 93:85 точки в Правец над Левски.

„Ясно е, че ще сме първи за плейофите, продължаваме напред за следващите неща, които са ни поставени. При мен няма умора, вие ме карате да играя още, а сега ме питате дали съм се уморил. Не съм се уморил. Като се уморя, ще спра да играя. И Левски ще признаят, че с три победи пред тях, трябва да загубим 4 мача, за да станат те първи. Съвсем нормално ще играем финал с тях. Нещо, което е съвсем очаквано за баскетболната общественост”, коментира още Стойков.

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО НА ТОДОР СТОЙКОВ.

„Продължаваме да се борим, имаме мач във вторник. За мен мачовете с Левски, които предстоят за напред ще бъдат доста интересни и съм убеден, че и тук залата, и залата в София ще бъде пълна, което е хубаво за баскетбола.”

„Друго е лошо, но надявам се някои път да забележите нещо, че друго е лошо. Има хора, които разбират от баскетбол и виждат, че лятото в националния отбор, няма кой да играе”, каза Тодор Стойков, визирайки сериозно чуждестранно присъствие в двата най-добри отбора в Националната баскетболна лига.