Аарън Харпър спечели приза за Най-полезен играч в Мача на звездите за втора поредна година, и отнесе у дома и отличието от Конкурса за тройки. Лидерът на Левски призна, че много цени наградите, но много силно е искал да спечели надстрелването от тройката, защото не успя да го стори в предишните две години. Харпър сподели впечатленията си от Денис Родман, специалния гост на Мача на звездите, и добави, че ако Левски поиска да го задържи и през следващия сезон, е готов да се бори отново за наградата MVP от шоуто.

Аарън, това е втора поредна година, в която ти ставаш MVP на Мача на звездите. Как се чувстваш?

Чувствам се страхотно, показва, че здравата работа се отплаща в крайна сметка. Не мислех, че ще спечеля тази награда, преди мача, защото станах МVP миналата година. Не очаквах, но благодаря за тези, които решиха, че аз я заслужавам.

Видя какво Денис Родман успя да направи днес, опита се да напълни залата. Как смяташ, дали повече такива звезди трябва да идват, за популяризирането на баскетбола в България?

Хубаво е да има такива легенди на баскетбола, които да посещават Мачовете на звездите. Хора като Денис Родман, член на залата на славата, петкратен шампион, хубаво е за феновете и за България.

Ти имаше шанс да прекараш малко време с него, излизахте заедно, как се отнасяше с теб?

Денис е добър човек. Различен е, но намеренията му са добри. Радвам се, че имах шанс да се срещна с него.

Спечели наградата MVP в конкуренцията на Андре Оуенс, двамата сте един срещу друг цял сезон. Сега имаш ли предимство?

О, не. Днес бяхме съотборници, и искахме да спечелим мача. Правехме каквото бе нужно, за да вземем тази победа, за съжаление не стана.

Да, но отборът ви не спечели, все пак.

Да, все пак благодаря на всички, които дойдоха тук, и на хората, които ме избраха за MVP.

Щастлив си след този втори твой трофей за MVP, сега хората в България вече оценяват ли те?

Да, разбира се, чувствам се добре, какво мога да кажа. Всеки иска да е първи, иска да е MVP. Гордея се със себе си определено, и благодаря на всички, които ме подкрепят.

Спечели конкурса за стрелба от тройката, ще има ли още тройки и до края на сезона?

Да, дава ми повече увереност ... Майтапя се. Време ми беше да спечеля, участвам три години поред, и най-после печеля. Радвам се много.

Денис Родман каза, че догодина иска да се върне. Искаш ли и ти да се върнеш за трети пореден MVP трофей?

Не знам. Трябва да говорим с Левски, и ако те ме искат, аз ще се радвам да се върна тук.