Гардът на Лукойл Академик Филип Виденов не успя да скрие разочарованието си от поредното поражение на тима в Еврокъп. Шампионът на България претърпя загуба с 61:70 точки от босненския Игокеа.

„Не знам дали сме загубили всички шансове за класиране, но не изглеждаме добре. За загуби изобщо не искам да говоря, нещо не върви, много е трудно и накрая пак губим мача. Според мен се промени нещо, но накрая нямахме достатъчно дисциплина. Борчески дух нямаше, като цяло. Към отбора не е имало ултиматум“, сподели Виденов.

„Не ме интересува дали ще има промени в отбора, много приказки се изприказваха, а това много пречи. Моето мнение е без значение, то всичко се вижда на игрището. Нещо липсва и то се вижда. Тренировките, атмосферата, всичко е нормално.“

„Игокеа не играха нищо особено, явно е така, явно нищо не се е променило, което не е добре за Лукойл. Ще вярваме в чудеса, това ни остана, ще се борим да направим каквото можем. Да, разбира се, че очакванията ми бяха други, когато дойдох“, допълни Виденов.

„Лично в мен нямаше страх. Беше всичко или нищо, но по едно време излизаше така, сякаш нямаме работа на игрището. Проблемът е общ. Да, за нашата група в отбора има необходимата класа. Просто ние за 2 или 3 минути губим мача, което не е добре въобще“, завърши баскетболистът на Лукойл.