Баскетболистът Людмил Хаджисотиров, който бе освободен днес от ЦСКА с телефонно обаждане и съобщение разпратено до медиите коментира, че и пред него не са били изтъкнати никакви мотиви или причини.

„Наистина не съм взимал заплата от два месеца, както Георги Давидов и Христо Николов. Имах разговор миналата седмица с г-н Бранислав Прелевич, който е спортен директор в ЦСКА. Там казах всичко, което мисля, че не е нормално да се трудим честно без да ни се заплаща. Не знам, може това да не се е харесало на някой, че съм бил откровен и честен”, сподели Удо и добави:

„Държа много на достойнството си и казах това, което мисля. Тази ситуация ме изненада. Мисля, че съм в добра спортна форма и не виждам баскетболни причини за този ход.”

Старши треньорът на мъжкия баскетболен тим на ЦСКА Росен Барчовски пък заяви пред Канал 3:

„Бях информиран около 14.30 днес. Това е решение на ръководството на ЦСКА, свързано с политиката на клуба. Скоро предстои пресконференция. Като му дойде времето ще бъде обяснено.”


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.