Старши треньорът на новия стар шампион на България по баскетбол ЛукОйл Академик Йовица Арсич заяви след четвъртия, оказал се и последен мач от финала срещу Левски:

„Най-добре играхме в мачовете, които бяха най-важни, ето сега накрая. Съжалявам, че не успяхме и през сезона за покажем такова качество. Имаше напрежение и голямо желание да покажем максимума си. Играхме добре в защита и показахме истинско качество, както и че сме по-добър тим от Левски.”

„Досега не съм правил някакви големи планове за бъдещето, но знам кой играч ми допада и кой не. Исках да се концентрирам върху тази задача. Сега имаме време да размисли кои играчи имат качества да останат и да играят в УЛЕБ, а после да мислим и за нови попълнения”, каза още Арсич, за когото президентът на клуба Валентин Златев заяви, че остава начело на тима и догодина.

„Левски не е слаб противник. Генерално това е по-силно първенство от преди няколко сезона. Добре е, че и Левски има силен отбор. Трябва всички в баскетбола да са с добри намерения и да се рекламира играта. Ако няма добри български играчи, няма да има върху кого да се облегне баскетболът. Много е важно да се появят още спонсори и да има и други силни отбори като Левски”, завърши Йовица Арсич.