Старши треньорът на Левски Константин Папазов сподели след спечелването на Купата на България, че това, което го е крепяло през последните години е била отнетата му титла от ръководството на ЛукОйл Академик преди около две години. Тогава наставникът бе освободен от тима на „студентите”.

Тити Папзов благодари както на баскетболистите си, така и на спонсорите, които спасиха клуба в изключително тежкия момент за „сините”.

„Явно, че Плевен и северна България е моят късметлийски район. Имам 3 купи – 2 от Плевен и една от Русе”, бяха първите думи на треньора след спечелването на приза.

„Изключително тежки 5-6 месеца за баскетболния Левски. Искам да благодаря на играчите, които издържаха през последните месеци. Искам да благодаря и на тези, които помогнаха, за да съществува клуба днес, без да го афишират. Видяхте колко тихомълком спасиха отбора. В много тежък момент ни спасиха”, добави Тити Папазов.

„Вярвах до последно, че можем да спечелим този мач. Преди 2 години, ръководството на ЛукОйл ми отне една шампионска титла и сега мисля, че Господ ми я върна”, завърши наставникът на Левски.