Президентът на баскетболния Левски Тити Папазов избра ефира на Спортно шоу Гонг, за да се извини на освободения треньор на тима Ники Господинов. Той напсува специалиста и сега поиска официално да му поднесе извиненията си. 

"Моята реакция беше емоционална, но ако не беше такава, нямаше да има коментар. Това, че съм го напсувал не ме оправдава, чувствам се виновен за тази своя реакция. Това по никакъв начин не ме оправдава, аз трябва да мога да се контролирам. Чувствам вина, че съм го наранил и обидил." 

"Но не е причината, че чувствам вина, конкретно това, че съм го обидил, а моето категорично мнение за неговите качества. Аз навсякъде ще твърдя, че Ники на 100% работеше за каузата Левски и работеше с мисълта да направи най-доброто." 

"Но невинаги се получават нещата, в нашата професия човек трябва да има и късмет, трябва да има и положително стечение на обстоятелствата, да има селекция, която да му позволи да разкрие своя потенциал. Той вложи старание, имах добър разговор с него, но нямаше как да е лесен." 

"Извиних му се още в неделя за репликите. Искам да запазя неговото достойнство, честта е най-важното нещо. Не се съмнявам в качествата му, за мен той има бъдеще. Резултатите със сигурност влияят. Аз бях човекът, който го защитаваше 3-4 месеца и категорично не допусках играчите да бъдат водещи и доминиращи."

"Вярвам, че той ще преглътне тази обида, жалко че не мога да я върна. Имам няколко случая в живота си, в които съм прав в каузата си, но реагирам емоционално и от победител се превръщам в губещ. Искам да му се извиня и да кажа, че продължавам да вярвам, че има качества да бъде добър треньор", сподели Папазов пред Спортно шоу Гонг.