Броени часове преди 50-тия си юбилей и няколко дни, след като официално съобщи завръщането си в треньорството, Константин Папазов си пожела и още нещо. Отборът на сърцето му, БК Левски 2014, чийто президент е именно Тити, да заиграе отново в  Балканска лига.

Тити се връща начело на Левски: Сега съм по-мъдър

"Много неща научих през годините, сякаш вече помъдрях. Победата е важна, но не и на всяка цена. Ценно е какво оставяш след себе си. Иска ми се Левски отново да играе в Балканската лига. За това, обаче, ще е нужно по-стабилно финансиране", сподели старият нов наставник на "сините", който вече стяга пищно празненство в Гърция по случай рождения си ден.

"Евентуално участие на Левски в БИБЛ категорично няма да е обвързано с амбиция за трофей. Международната сцена на турнира дава шанс младите ни момчета да се учат и да трупат опит. А за по-изпълнена със смисъл цел не мога дори да се сетя. Надявам се да имаме възможност отново да сме част от Балканската лига. Именно с нея са свързани и едни от най-сладките ми мигове като треньор", спомни си още Папазов.

За последно БК Левски 2014 бе част от надпреварата през сезон 2015/2016. „Сините" имат във витрината си общо два трофея от Балканската лига – от 2010-а и 2014 година.