Константин Папазов – Тити се завръща на треньорския пост на Левски. Тити се връща към треньорството след две години пауза.

„Единствената причина да се върна е, че това иска сърцето и душата ми. Другото, което ще чуете са спекулации. Искам да правя това, което ми доставя удоволствие. Имам голяма слабост и това е общественото мнение. Влияя се много и ме боли като се тиражират неистини”, коментира новият старши треньор на „сините”.

Левски вече договори нов, чака Минков от Лукойл

„Така съм го почувствал, така съм го поискал. Първата година мина като миг. Бях непрестанно в Истанбул, в Атланта. Втората година беше много тежко. Не говоря за резултатите ми. Хората, които са били с мен в последните две години, ще бъдат с мен, докато те искат. Най-вече Мъни и Митко. Със сигурност се връщам много по-силен психически. Разбрал съм, че смисълът на спорта не е само да побеждаваш. Не мога да си представя живота си в роля различна от тази, в която явно искам да бъда”, заяви още Тити Папазов и продължи:

„Надявам се, че връщането ми може да допринесе за финансирането на Левски. Мегаломански истории няма да има. Човек наистина трябва да се опари. Животът е едно голямо училище. И ако имаш потенциал да направиш анализ на грешките си и това да помогне за бъдещото ти развитие, това е добро. За себе си предприемам решение, което може да донесе мъка на някой. Когато съобщих на Мануел Марков, той като че ли беше по-щастлив от мен. Той има сериозно бъдеще и потенциал. За мен беше важно Левски да бъде спасен.”

„Не се правя на гениален. Стратегията, която Левски има е в следствие на финансите. На 1-и юли 2014-а година бях поканен от Евролигата, като треньор на бъдещ участник в Евролигата. София щеше да бъде домакин на квалификационния турнир за Евролигата. Беше най-подходящото място. Не можех да поема риска тогава и сега съм щастлив, че не го направих. После те намериха отбор, който да ни замести. Но в живота има много по-важни неща. Вярвам, че това, което съдбата ми е отнела, ще ми го върне в бъдеще. Аз съм супер амбициозен, но и малките работи ме радват. Смятам, че се връщам много по-мъдър”, каза още Папазов и добави:

„Искам да блогадаря на хората, които ни подадоха ръка. Имаме възможност за сериозно бъдеще. Бюджетът не е променен. Ние сме с четири пъти по-малък бюджет от женския тим на Берое през миналата година. Сега ще е малко по-висок. Играчите, които ще са в отбора са тези, които най-много искат да са в Левски. Имам думата на човек, който е близо до Левски, но нямам позволение да кажа името му. Имам и разговор с една от телекомуникационните компании. Започваме постепенно да надигаме глава.”