Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов беше крайно емоционален след спечелената Купа на България от тима му. "Сините" надделяха над Берое в Панагюрище в драматичен мач и според специалиста, са заслужавали повече победата. 

"Искам да кажа само, че въпреки кризата, която бе двупосочна и във всеки един отбор я има, аз съм пристрастен, но смятам, че генерално бяхме отборът, който поне с малко повече заслужаваше да спечели. Когато те изразходваха страшен физически ресурс в края, ние бяхме по-концентрирани." 

"Те играха на ръба на риска. Победихме отбор с двама много добри треньори, което само може да ме радва. Това е един от отборите с най-добро нападение в първенството, а ние успяхме да го ограничим до 61 точки."

"Сега под влиянието на емоцията е много трудно да се говори. Сега първо искам да благодаря на невероятната атмосфера. Естествено искрени благодарности на нашите фенове, но не можем да не отчетем, че атмосферата беше създадена и от хората, които бяха дошли от Стара Загора", заяви Папазов след края на мача.