Наставникът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира победата на "сините" над Спартак със 104:80 (22:20, 29:25, 28:18, 25:17) точки като гост в среща от НБЛ:
 "Мач, в който подходихме с уважение към съперника. За тях най-големия проблем беше отсъствието на центъра Крисевич, а ние играехме на моменти с Кийт и Омари. Беше ясно, че в хода на мача ще получим предимство там. Отборът на Спартак показа висока успеваемост от тройката, но за нас бе най-важно да не се контузим и да дадем повече време на тези, които се влагат в тренировъчния процес, а играят по-малко", сподели Папазов.

"Получи се добър мач. Знаехме, че са с по-къс състав и използвахме предимството си под коша. Справихме се доста добре през второто полувреме. Мисля, че от мач на мач ставаме все по-добри. Чувствам се страхотно в Левски Лукойл", добави баскетболистът на столичния тим Кийт Клентън.

"Основната ни цел срещу Левски бе да не излизаме обречени, а да покажем, че можем да се борим с най-добрите. Въпреки, че вчера центърът ни се контузи и без него осакатяхме, но все пак се държахме. Натрупахме обаче фаулове и след това стана трудно. За да имаме някакъв успех срещу който и да било, е трудно без играчи Герасим Николов и Милен Дудев при бързия стил, който искаме да налагаме. Нормално е и разликата да се вдигне", коментира от своя страна треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски.

"За нашите възможности, един достоен мач. Тъй като сме осакатени откъм високи играчи. Центърът ни изкълчи глезен и решихме да почива за този мач. Левски имат 15 човека, които се въртят всеки мач. Не може да се доближим до тяхното темпо, но дадохме всичко от себе си", е мнението на баскетболиста от Спартак Пл Константин Коев./БТА