Старши треньорът на баскетболен клуб Левски Константин Папазов, заяви, че ако съдиите не режат „сините“, вековният клуб няма да има проблеми да триумфира с титлата на страната. Това специалистът обяви емоционално след драматичния успех над Лукойл с 76:75 във втория мач от финалната серия на НБЛ.

Освен това, Папазов призова феновете, изпълнили Националния стадион „Васил Левски“ на 23-и май, да окажат мощна подкрепа на тима в четвъртък, когато битката продължава в столичната зала Универсиада.

„Играхме много по-защитно, съперникът също. Всичко различно от победа за Левски днес, щеше да бъде пладнешки обир. Видяхте как свириха съдиите. Това е типично нещо, което ми се случва 11 години подред“, започна Папазов.

„На тази велика публика, която изпълни „Васил Левски“ - нека да дойдат в Универсиада, ако трябва ще извикаме архитекти, ще направим разширение, но те трябва да дойдат, да покажат какво е Левски. Ние вече го показахме на 23-и май. Левски е светиня и това е най-великото нещо в държавата. Левски ще стане шампион, ако не ни режат съдиите“, отсече Тити Папазов.