Испанският гранд ТАУ Керамика е сред най-активните желаещи да привлекат в редиците си баскетболиста на ЛукОйл Академик Перо Антич. Македонският национал привлече сериозен интерес от големите клубове на Стария континент с изявите си за българския шампион този сезон.

„Имам оферти от повече европейски отбори, а сред тях са Лиетувос Ритас и ТАУ Керамика”, казва Перо Антич през македонския вестник „Време”.

„Най-важно сега е да изпълня ангажиментите си към ЛукОйл Академик, а през май се връщам в Скопие. Лятото ще мине в работа. На разположение съм на националния селекционер за подготовката за евроквалификациите, а в този период ще трябва да реша дилемите за бъдещето ми”, добавя още Антич пред пресата в родината си.

Перо и съотборниците му при „студентите” ще изиграят контрола с македонския Фени Индустри утре в Правец, а в събота започват четвъртфиналните плейофи във вътрешното ни първенство.

ЛукОйл Академик ще се изправи срещу победителя от двойката Рилски спортист/Дунав като домакин на 26-ти април в тази серия.