Една от служителките в ЦСКА, представила се по-рано като наместник на президента на клуба Георгиос Стерянополус, зае неволно или не, мястото на баскетболистите по време на днешния мач между „армейците” и Лукойл Академик в НБЛ. Госпожицата се бе наместила удобно точно до съдийската маса, на мястото, отредено единствено за влизащите като смяна играчи. При това дамата бе заела стола на баскетболистите на гостите от Академик.

Доста дълго време не се намери кой да обясни на служителката, че не може да използва точно тази позиция, макар делегатът на срещата и останалите представители на БФБ на масата да бяха на сантиметри от нея. Тя предстоя там повече от част, като на влизащите играчи се наложи да стоят прави или клекнали до нея, без да предизвикат вниманието й. Поне десетина минути изминаха преди един от по-опитните в състава на Академик – Димитър Ангелов – да я помоли да освободи стола. Националът зададе риторичния въпрос: „Ще влизаш ли (в игра)?!”, но като долови недоумението на госпожицата, обясни учтиво, че мястото е само за баскетболисти. Макар и леко намусена, тя се оттегли на седалките за публиката, откъдето продължи да изпълнява функциите си, състоящи се най-вече в пускане на музика в паузите...

От трибуните мача наблюдаваше и шефът на въпросната дама – Георгиос Стерянопулос. Кръшни девойки с шапки на ЦСКА пък обикаляха безцелно из залата с фотоапарат в ръка, някои от тях изявяващи се в ролята вероятно на клубни фотографи.