Един от лидерите на баскетболния Черно море Порт Варна Милян Пупович заяви, че се надява на успех срещу Балкан в неделя. Черно море посреща ботевградчани на 30-и март от 18 часа в зала „Конгресна”.

„Не бях чак толкова изненадан от загубата от Берое. Знаех, че това е по-силен и по-различен отбор от този, с които играхме преди. Имат нов треньор и нови състезатели. Млади момчета, които искат да играят и не се получавали много време за игра преди това. Искаха победата повече от нас и ни победиха. Знаехме, че там ще ни е трудно. Да, не съм очаквал загуба и сега затруднихме сами себе си. Трябва до края на първенството да изиграем максимално концентрирано мачовете си”, коментира Пупович пред Гонг.

„Работим толкова месеци и да провалим всичко за 15 дни е малко несериозно”, категоричен бе Милян Пупович.

„Имаме три победи над Балкан. От тези три победи и трите бяха много трудни. Резултатът не показва какво е било съотношението на силите на терена. Ние обаче играхме мачовете си до последната минута и затова победихме. Балкан определено е много труден съперник. Особено сега, когато след три мача направихме две загуби. При нас се вижда малко умора, малко неувереност и ще ни бъде много трудно. Балкан е фаворит. Имат много компактен и сериозен отбор. Много трудно е играем с тях, а сега са максимално мотивирани срещу нас. Много е трудно да биеш сериозен отбор четири пъти”, каза още сръбският баскетболист и добави:

„Надявам се да победим. Трябва да играем максимално концентрирано и мотивирано в този мач. Ще пробваме да ги бием.”

В другите срещи от 22-я кръг в Националната лига в събота Ямбол е домакин на Берое, а Спартак Плевен приема Черноморец. В неделя е срещата Левски- Рилски спортист.