Президентът на баскетболния Левски Юлия Боянова сподели, че за никой от участниците в Националната лига този сезон не е добре друг от участниците да остава без пари или да излиза от Лигата. „Мислите ли, че е хубаво да го няма ЦСКА? Ами, не, няма интерес! Едно е да знаеш, че играят Левски и ЦСКА. Залата се пълни без проблеми. Имаме интерес да има финансови средства и да се появяват хора, които да дават пари”, отсече Боянова при награждаването на тима за Номер 1 за март, след спечелената Купа на България.

„Днес имаме още един повод радост. Във Варна нашите младежи взеха трето място в Младежката лига след оспорван мач с ЛукОйл Академик, което приемаме като голям успех. В отбора има спокойствие и се движим добре в НБЛ. Пожелавам на момчетата здраве и да работят здраво. Не приемам случващото се като нов възход. Когато Тити се върна в отбора целите станаха различни, а апетитът идва с яденето. Само преди месец и половина висяхме на дузпата. Тогава за какъв възход щяхме да говорим? Имахме шанс новите спонсори да се появят в най-подходящия момент”, коментира Юлия Боянова.

„Отборите разбраха, че не е невъзможно да победиш ЛукОйл, което означава, че е нормално отборите, които са по-назад да се стремят да победят този, който е на върха. Имаме големи изисквания като Национална баскетболна лига. Има доста неща да се оправят, но това е първа година. Ние нямаме интерес, който и да било да остава без пари или да излиза от Лигата”, допълни още президентът на „сините” Юлия Боянова.