Петчасовите преговори между българите в баскетболния ЦСКА с привържениците на тима и ръководството на отбора не стигнаха до положителен резултат. В крайна сметка господата Стерянопулос и Прелевич са си тръгнали „обидени” от отношението на българите и представителите на фен клуба. Основното искане на играчи и треньори, зад което са застанали и феновете, е да има нов спортен директор – българин. Факт е, че липсва доверие към Бане Прелевич и това, което той поднася на президента на клуба като информация.

Георгиос Стерянопулос през цялото време е защитавал дясната си ръка Бранислав Прелевич и твърдял колко голямо име е сърбинът в баскетболните среди в Гърция, въпреки че от своето идване в България, бившият играч показва колко слаб мениджър и директор е всъщност.

След срещата на вечерната тренировката в залата на стадион „Българска армия” присъстваха само българите, без всички чужденци, както и двамата чуждестранни босове. Освен това осветлението в залата не работи като има съмнения, че причината е заради неплатени сметки.

Българите в баскетболния ЦСКА са благодарили за отношението и подкрепата на фен клуба към исканията, които обявиха по-рано през деня и са категорични, че ще продължат да настояват, като се надяват проблемите да се разрешат благоприятно за ЦСКА.