Българската баскетболна общественост ще има възможност да почете паметта на починалия внезапно президент на федерацията Михаил Михов по време на Мача на звездите тази година. Михов намери смъртта си изненадващо след масивен инфаркт в сряда преди обед, само дни преди насрочения за 3 април ежегоден двубой.

Въпреки че първоначалната реакция бе да се отменят всички баскетболни срещи в страната, след кратък размисъл, бе решено такива да има, и двубоите от държавните първенства, както и Мачът на звездите, ще се състоят по програма. Това се прави в памет на Михов и неговата любов към играта.

Мачът на звездите ще бъде в Ямбол, в зала „Диана”, но този път няма да бъде шоу, а двата отбора ще играят, за да почетат паметта на Михаил Михов. Съставите ще излязат в черни екипи, а на гърдите им ще бъде изписано „Сбогом, Мишо!”

Треньорските екипи, които ще водят отборите в Мача на звездите обещаха пред организаторите да се изиграе истински баскетболен двубой, който да заслужава да бъде запомнен със значението си.