Гъркът Георгиос Стерианополус от „Интерлоджик груп” е новият президент на баскетболния ЦСКА и заяви, че резултати от клуба ще се търсят в бъдеще.

„Запознахме се преди няколко дни и вече започнахме опитите да създадем един нов ЦСКА с помощта на г-н Барчовски и фирмите, в които имам участие. Разчитаме на работа, която да даде резултати в бъдеще и да създадем тим, който да се докаже в бъдеще. Тази идея вече е осъществена в Гърция. Мога да обещая само, че ще осигурим отбора финансово. Ще направим всичко необходимо”, сподели бизнесменът и добави още: „Баскетболът е любимата ми игра и съм приятел със собственици на други отбори. Даже извън България се занимавам с баскетбол, но засега ще спестя подробности. ЦСКА е клуб с история. Много известен тим и името на ЦСКА е много тежко. Който се занимава с ЦСКА, трябва да се отнася много сериозно. Първото нещо, което казах на г-н Барчовски е, че искаме да постигнем много и с детско-юношеската школа. В началото е трудно, защото има само разходи.”

По повод интересите си във футбола в миналото, Стерианополус заяви: „Основният ми интерес е към баскетбола. Преди нещата с футбола бяха много по-различни, имахме договор за спонсорство за една година и изпълнихме задълженията си. Сега сме в съвета на директорите и от нас зависи да осигурим целия бюджет.”