Националният клуб на привържениците на Левски публикува текст на сайта, с който благодари на баскетболистите на "сините" за спечелената титла.

Ето какво гласи текста, който публикуваме без редакторска намеса:

"Благодарим ви за сладката победа, за емоциите в последните дни и за гордостта, която ни донесохте! Благодарим ви за мъжката борба, за достойната битка и за големите сърца, които оставихте на паркета, за да спечелим тази титла!

В последните няколко години баскетболният Левски се бореше за своето съществуване. В един момент дори разчиташе само на млади момчета и юноши. В началото на годината голяма компания в лицето на Лукойл България повярва в нашите възможности и потенциал, и ни протегна ръка с така ценното спонсорство за съвременния спорт. Немислимо е съществуването на който и да е клуб без подобна подкрепа. Благодарим ви!

В Левски дойдоха няколко момчета, които не започнаха сезона със синия екип, но го завършиха, демонстрирайки висок професионализъм и огромно уважение към емблемата на Левски. В Левски останаха момчета, които показаха, че екип и отбор са в пъти по-важни от личното его и индивидуални амбиции!

Благодарим ви!

Те го казаха - беше тежко и трудно. Беше битка срещу чужди и свои. Изля се много помия, много негативизъм и злоба. Затова сега победата е сладка. Горчилката остава в устата на другите.

Благодарим на всички левскари, които подкрепиха отбора в залата и без които със сигурност нямаше да е такъв празник!

Левски никога не се предава и го доказахме за пореден път и за ужас на враговете ни. Но ние сме създадени с любов и с тази любов ще пребъдем!

А в бъдеще ни очаква нещо хубаво и вълнуващо. На есен с лъвски скок в евротутнирите!

Гответе се, момчета и момичета! Таз трибуна ЩЕ се тресе!"