Дори Тити Папазов не може да говори понякога. Самият той се изрази така при представянето на новия баскетболен проект Левски Лукойл.

Папазов трудно сдържа сълзите си при първите си думи на срещата с медиите.

"Искам да кажа на всички хора, че когато вярваш и наистина искаш нещо, то се случва. Благодаря на всички, които помогнаха Левски да стигне до момента, в който най-голямата компания в България да е спонсор на отбора", сподели Тити Папазов.

"Левски да е това, което е в момента. Левски е най-голямото нещо в България, защото е най- обичаният клуб, няма нищо по-нормално най-голямата компания да е при нас. Може да е пристрастно, но е така. Благодаря на всички фирми, които ми помагаха до този момент", добави Тити.

"Всеки има своята мечта, всички знаем приказката за златната рибка. Мечтал съм си да се запозная с Путин, да ме поканят в американското посолство, но не съм си представял чак такова нещо", каза още треньорът на Левски Лукойл.

"Повярвайте, нещо по-смислено в българския спорт не е правено. Благодаря на г-н Златев и на г-н Стойков за доверието. Този проект може без всеки един от нас", добави Тити Папазов.

"Това не е сливане и не искам да се правят асоциации с историята отпреди няколко години, където беше намесена цялата държава, за да се спасява нещо. Аз съм за българския спорт и държавата да помага. В случая проектът е безкрайно чист. Не сме навредили на никого и по никакъв начин. Даже напротив - фундаментът трябва да бъде върху българите, в което бяхме единодушни", коментира още наставникът на "сините".