"Не се предадохме до последния момент. Смятам даже, че в по-голямата част от мача играхме по-добре. Отборът на Балкан е изключително силен и знаем какво домакинско предимство имат. Много класен състав направиха тази година. Говорихме си с треньора, че нито те са печелили в Самоков, нито ние в Ботевград. Беше време това да се промени. Радвам се, че след трудния мач с Катая успяхме да се възстановим и да се подготвим, доколкото можем и да изиграем силен мач тук. Все пак вкарахме 90 точки", заяви старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров - Удо след победата над Балкан в Ботевград с 90:89 точки в мач от НБЛ.

"Ди Джей направи една грешка в последното нападение, но после компенсира по отличен начин с тази тройка. Имахме и късмет, но това е баскетболът. Който се бори и вярва, има късмет“, каза още Хаджисотиров, цитиран от bgbasket.com и добави:

"Спадовете трябва да ги елиминираме. Всеки такъв спад се наказва от силните отбори. Както спечелихме днес, така можехме и да загубим. Трябва ни още време за работа и за обиграване. Надявам се с всеки мач да играем по-добре. Отново поздравявам играчите за характера и феновете, които дойдоха да ни подкрепят."